Live uitzending Gepauzeerd

Er is geen actieve pagina
vergroten Sluiten

Vergadering : Presidium, 26 augustus 2015 20:30:00

Algemene vergader informatie

Datum:
26 aug. 2015, 20:30
Locatie:
Raadzaal

Agenda

Hoofdvergadering

Raadzaal
  • Het presidium blikt terug op de laatste raadsvergadering en commissies ter versterking van de kwaliteit van het proces.
  • Verzoek en advies van de griffier
  • Artikel 40 RvO vragen en beantwoording door het College
  • . Concept plan van aanpak Huis van de Democratie . Voorstel herijking werk en vergaderwijze gemeenteraad. . Opzet voor een nieuw format voor raadsvoorstellen . Prioritering bestuurlijke termijnagenda
  • 10 Begroting 2016

    Bespreekpunt
    Stukken zijn nog niet gereed Uiterlijk 4 september a.s. zijn zij in te zien op het RIS Ter voorbereiding van de begroting 2016 wordt het Presidium gevraagd in te stemmen met het voorlopig opnemen van een voorstel in de conceptbegroting 2016 om extra te investeren in het inrichten van een extra commissiekamer in het gemeentehuis (KAREOOL). De investering bedraagt 60.000 en bestaat uit het aanschaffen van camera’s , een draadloos discussiesysteem en apparatuur om de vergaderingen uit te zenden. Een daadwerkelijk besluit over het opnemen van de investering in de concept begroting 2016 is afhankelijk van het besluit van de raad over een vernieuwde werk en vergaderwijze. Leidt dat besluit tot een investeringsvoorstel, dan zal een definitief besluit genomen worden bij de behandeling van de begroting 2016.

Algemene stemmingen

Uitklappen Inklappen