Vanaf woensdag 10 oktober 2012 gaat er in de gemeente Bloemendaal een energiebesparingswedstrijd van

Doe mee aan de Energy Battle!

Vanaf woensdag 10 oktober 2012 gaat er in de gemeente Bloemendaal een energiebesparingswedstrijd van start . Gemeenten verspreid door heel Nederland doen mee, elk met drie teams van 10 personen. Elke deelnemer aan het team krijgt een energiemeter (watcher) mee naar huis om gedurende vier weken zoveel mogelijk energie te besparen. Na 4 weken lever je je watcher weer in zodat het volgende team collega's er mee aan de slag kan. De gemeente die de meeste electriciteit bespaart wint! Als deelnemer kun je inloggen op de wedstrijdsite. Daar zie je hoe jouw team het doet en kun je je verbruik vergelijken met andere teams. Via de wedstrijdsite krijg je tips en begeleiding om zoveel mogelijk stroom te besparen. De eerste Bloemendaalse ambtenaren hebben zich al aangemeld. Het zou leuk zijn als er ook Bloemendaalse bestuurders zouden meedoen.

Heb je hiervoor belangstelling? Meld je dan via:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dGdXS2FPZUFCb3BPdVZ4YWFkYVBpdFE6MQ

Voor meer informatie zie http://www.klimaatverbond.nl/energy-battle-2012-2013 Alvast bedankt voor het invullen!

Met vriendelijke groeten, Jackelien Glorie, team Milieu 5225703 (maandag,dinsdag,donderdag) of e-mail: j.glorie@bloemendaal.nl

  • 27 augustus 2012
Terug