Referendumverzoek verbouwing gemeentehuis

18 maart 2013

Bloemendaal, 18 maart 2012

Het comité van bezorgde bewoners heeft op 18 maart 2013 voor de derde keer een referendumverzoek ingediend bij de gemeenteraad. De bewoners willen dat het voorstel voor de verbouwing van het gemeentehuis via een referendum wordt voorgelegd aan de Bloemendaalse bevolking. In juli 2012 en december 2011 werden ook al dergelijke verzoeken ingediend.  Deze werden destijds door een meerderheid van de gemeenteraad afgewezen. Het comité heeft nu opnieuw genoeg handtekeningen verzameld om een verzoek in te dienen.

Namens de gemeenteraad nam de voorzitter, Burgemeester Ruud Nederveen de handtekeningen in ontvangst. De burgemeester bedankt de indieners voor hun actieve betrokkenheid en gaf aan het verzoek voor te leggen aan de gemeenteraad op 21 maart 2013.

derde-referendumverzoek