Gemeenteraad van Bloemendaal kan meer dan vergaderen alleen

07 juni 2013

Op 1 juni deed een selectie van de gemeenteraad van Bloemendaal voor het eerst mee aan de “Nacht van Bloemendaal”, die voor de 29e keer gehouden werd in de Tetterode sporthal in Overveen. De “Nacht van Bloemendaal” is een heel sportief en vooral bijzonder gezellig recreatief lokaal volleybaltoernooi, dat gesponsord wordt door de lokale ondernemers.

De raadsleden traden enthousiast aan in poule D tegen teams van de Julianaschool, Aloysiusschool, Bakker Rijkenberg en De Regenboog. Veel plezier was het gevolg, maar wellicht toch niet genoeg consensus voor winst. Wel een gelijkspel tegen het team van de bakker.

Team Wintersport ging er dit jaar vandoor met de wisselbeker. De gemeenteraad hoopt volgend jaar – in gewijzigde samenstelling na de verkiezingen – weer mee te doen aan dit sportieve evenement.