Op 14 december a.s. nemen de bewoners van de Gemeente Bloemendaal afscheid van het Gemeentehuis

13 september 2013

Vrijdag 13 december kan eventueel al gestart worden met creatieve activiteiten voor leerlingen van scholen.

Daarmee geeft het college tegelijkertijd ruimte aan culturele en maatschappelijke organisaties, clubs en instellingen om te laten zien wat Bloemendaal te bieden heeft. Inwoners van Bloemendaal zijn hartelijk welkom op deze dag om voor de laatste keer een kijkje te komen nemen in het oude gebouw en mee te doen aan de georganiseerde activiteiten.

Het Bloemendaalse gemeentehuis wordt leeg opgeleverd. Dat geeft binnen unieke mogelijkheden voor bijvoorbeeld kinderen met graffiti-ambitie, voor musici die ruimte zoeken om op te treden, voor beeldend kunstenaars om te exposeren en voor lokale horeca om bijvoorbeeld een Bloemendaal Culinair Event te organiseren.

Mogelijke elementen in het programma:

-          Muurtekeningen maken (binnen)

-          Rondleidingen met muziek

-          Hapjes en drankjes

-          Kerstconcert door leerlingen en docenten van de Muziekschool

Organisatie
Iedere culturele of maatschappelijke organisatie uit de gemeente die een afscheidsactiviteit wil uitvoeren op 14 december kan voor culturele activiteiten contact opnemen met Diewertje Welschen, directeur van de gemeentelijke Muziekschool Jaap Prinsen, d.welschen@bloemendaal.nl. Voor activiteiten op maatschappelijk of economisch gebied kan men contact opnemen met Evelien Bakker, Team Samenleving gemeente Bloemendaal, e.bakker@bloemendaal.nl. Men wordt gevraagd voor 1 oktober 2013 te reageren. Naar aanleiding van de reacties wordt een concreet programmavoorstel en een begroting ter goedkeuring voorgelegd aan het college. Hierna wordt u uiteraard weer geïnformeerd.
_____________________________________________________________________________

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jacobien van Boeijen, team Communicatie van de gemeente Bloemendaal: 023-5225576 of j.vanboeijen@bloemendaal.nl