Persbericht: Huldiging Sportkampioenen op dinsdag 17 juni a.s. in Capera

Huldiging Sportkampioenen dit jaar in Caprera

Ook dit jaar worden alle sportkampioenen in de gemeente Bloemendaal weer feestelijk gehuldigd. Gebeurde dit vorig jaar nog in het oude gemeentehuis aan de Bloemendaalseweg, dit jaar mogen de teams op een ‘echt’ podium de felicitaties in ontvangst nemen, in Openluchttheater Caprera.
Op dinsdag 17 juni a.s. zijn alle Bloemendaalse sportkampioenen welkom in het Openluchttheater Caprera aan de Hoge Duin en Daalseweg 2 in Bloemendaal. Vanaf 18.30 uur zijn de deuren open. De huldiging zal om 19.00 uur starten. Rond 21.00 uur is de huldiging afgelopen. Alle jeugdkampioenen en -teams krijgen na de huldiging een attentie.
Er zijn verschillende optredens gepland, waaronder demonstraties urban dance en capoeira. Ook wordt tijdens de avond bekend gemaakt wie sportploeg van het jaar, sporttalent van het jaar en vrijwilliger van het jaar wordt. Verenigingen kunnen nog steeds vrijwilligers aandragen. De presentatie van de avond is in handen van Alex Nelissen.

• 06 juni 2014