Overzicht van nieuwsberichten 05 september 2014

Persbericht: Rolstoelbasketbal, blind golfen en rolstoeldansen 05 september 2014

Toegankelijkheid centraal tijdens jaarmarkt Bloemendaal Inwoners van Bloemendaal hebben de banners boven de winkelstraat wellicht al zien hangen: zaterdag 6 september 2014 is de ‘Dag van de Toegankelijkheid’. Deze ‘dag’ is onderdeel van de jaarmarkt in de winkelstraat van Bloemendaal. Op de parkeerplaats bij de Albert Heijn is een speciaal toegankelijkheidsplein ingericht waar de hele dag demonstraties en wedstrijden zijn.

Persbericht: Speeddaten op de Raadsmarkt 05 september 2014

Op 2 september vond van 20.00-22.00 er een raadsmarkt plaats in het gemeentehuis van Bennebroek. Burgemeester Ruud Nederveen opende de bijeenkomst. Op de raadsmarkt ontmoetten maatschappelijke organisaties en de gemeenteraad elkaar, ging men in gesprek en werden vragen gesteld. Organisaties konden al hun vragen stellen via speeddatesessies met raadsleden.