Persbericht: Speeddaten op de Raadsmarkt

Enkele organisaties gaven een presentatie in de raadszaal aan de raadsleden. Na de speeddate waarbij organisaties raadsleden uitkozen om mee te spreken, startte de informatiemarkt waar de raadsleden de organisaties opzochten om mee in gesprek gaan.

De belangstelling was groot, 29 organisaties waren aanwezig en stonden met een kraampje op de informatiemarkt.  De raad is verheugd. “ Het is precies wat we willen” : Samenwerken, relaties versterken, luisteren naar elkaar.  De raadsmarkt biedt hier uitstekende gelegenheid toe. Ook de organisaties lieten weten blij te zijn met dit initiatief. En burgemeester Ruud Nederveen liet weten: “ persoonlijk contact is zo belangrijk, iedereen was hier enthousiast met elkaar in gesprek.”   
De muzikale omlijsting werd georganiseerd door de muziekschool.

Organisaties die aanwezig waren: Dorpsraad Bennebroek, Dorpsraad Vogelenzang, Gemeente Bloemendaal, GBKZ ,Gemeente Heemstede, IASZ,Gemeentelijke Muziekschool Bloemendaal Jaap Prinsen, Kontext Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlenging,L.B. Pel en Zonen ,Nationaal Park Zuid Kennemerland, Pré Wonen,Salomo, Stichting voor Christelijk Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland,Sterrenwacht Copernicus, Stichting Rijk, Stichting Vrienden van de Hertenkamp

Stopoz, Stichting Openbaar Primair Onderwijs Zuid-Kennemerland, Thijsse’s Hof

Veiligheidsregio Kennemerland, Vereniging Buurtbus Bloemendaal Santpoort, Vrijwillige Bloemendaalse Reddingsbrigade, Welzijn Bloemendaal, locatie Bloemendaal, Milieudienst IJmond

  • 05 september 2014
Terug