Overzicht van nieuwsberichten maart 2014

Uitslag gemeenteraadsverkiezingen 21 maart 2014

De uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen 2014-2018 is bekend.

Uitnodiging verkiezingsavond 19 maart 2014 17 maart 2014

Live vanuit het voormalig gemeentehuis van Bennebroek volgen wij graag samen met u de uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen 2014. Woensdagavond 19 maart bent u vanaf 21.30 uur van harte welkom. We verwachten rond 22.30 uur de uitslagen van de eerste stembureaus. Naast de lokale uitslagen kunt u ook het landelijke nieuws en reacties van politici op social media volgen.

Impressie politieke cafés Bloemendaal 14 maart 2014

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014 organiseert de gemeente Bloemendaal politieke cafés in de dorpskernen. Inmiddels zijn er vier achter de rug. Maandag 17 maart volgt het slotdebat in Bloemendaal-dorp. Een impressie van de onderwerpen tot nu toe.

BEZORGING KIESKRANT 04 maart 2014

Tot onze grote spijt is er bij de bezorging van de Kieskrant van de gemeente Bloemendaal iets mis gegaan. Bezorgers hebben de krant in sommige kernen in de verkiezingsfolder van de VVD gevouwen. Het gemeentebestuur wil u met klem laten weten dat de Kieskrant juist is gemaakt om u te informeren over alle politieke partijprogramma’s! Het college en de gemeenteraad betreuren deze actie dan ook zeer.