Persbericht Start verbouwing voormalige Franciscusschool

In het bijzijn van vertegenwoordigers van Welzijn Bloemendaal, de Bibliotheek, de Stichting Tentoonstellingen Bennebroek en architectenbureau Collo en op Stoom, geven wethouder Jur Botter en de directeur van Stichting delaSalle, Paul Bronstring, woensdag om 8.45 uur het startsein voor de verbouwing. 

Breed en goed bereikbaar Centraal Service Punt
Een breed en goed bereikbaar CSP voor de kern Bennebroek is uitgangspunt geweest voor de plannen die nu tot uitvoer komen. Inwoners uit Bennebroek krijgen na de oplevering van het gebouw de gelegenheid om dichtbij huis hun paspoort op te halen, vragen te stellen over zorg en welzijn en ook andere dienstverlening is beschikbaar.

Bruisend hart
De oude Franciscusschool biedt veel ruimte en mogelijkheden. Bovendien is het een aantrekkelijk monumentaal gebouw dat goed past bij de diensten en activiteiten die Welzijn Bloemendaal aanbiedt. Samen met de nieuwe Franciscusschool kan het gebied zich ontwikkelen tot een bruisend hart in Bennebroek.

Startsein
U bent, als vertegenwoordiger van de pers, van harte uitgenodigd om bij het startsein voor de verbouwing aanwezig te zijn: woensdag 28 januari 2015 van 08.45 tot 09.30 uur bij de Franciscusschool, Kerklaan 12, Bennebroek. In geval van verhindering kunt u op verzoek foto’s ontvangen van de bijeenkomst.

  • 27 januari 2015
Terug