Overzicht van nieuwsberichten januari 2015

Mevrouw A. Emmens-Knol waarnemend burgemeester voor de Gemeente Bloemendaal 29 januari 2015

Gisterenavond heeft de Commissaris van de Koning, de heer J. Remkes de waarnemend burgemeester van Bloemendaal bekend gemaakt.

Persbericht Start verbouwing voormalige Franciscusschool 27 januari 2015

Op woensdag 28 januari 2015 start de verbouwing van de voormalige Franciscusschool in Bennebroek. Vanaf 1 september is hier het Centraal Service Punt (CSP) gevestigd.

Burgemeester Nederveen biedt zijn ontslag aan aan Zijne Majesteit de Koning 22 januari 2015

Vanmorgen heeft de Burgemeester van Bloemendaal, Ruud Nederveen, zijn ontslag aangeboden aan Zijne Majesteit de Koning.

Extra Presidium op woensdag 21 januari 2015 22 januari 2015

Bekendmaking neerleggen functie Burgemeester en stopzetting werkzaamheden wethouder De Rooij

Extra raadsvergadering donderdag 22 januari 205 17 januari 2015

PvdA en Liberaal Bloemendaal hebben om een extra raadsvergadering verzocht op donderdag 22 januari 2015.

Mogelijke problemen met live-uitzenden 13 januari 2015

Door nog onbekende oorzaak zijn er problemen met het Live-uitzenden van vergaderingen. Alles wordt in het werk gesteld dit probleem op te lossen. Hoe de vergadering zo snel mogelijk in archief-versie te ontsluiten wordt eveneens onderzocht.