Maatschappelijke markt in gemeentehuis

09 mei 2018

Op woensdag 9 mei van 20.00 tot 22.00 uur presenteren 15 maatschappelijke organisaties zich in het gemeentehuis van Bloemendaal aan de nieuwe raadsleden. Inwoners zijn van harte welkom om zich te laten informeren. Burgemeester Elbert Roest stelt alle raadsleden aan u voor.

De volgende organisaties presenteren zich: de Bibliotheek Zuid-Kennemerland, Brederode Wonen, Muziekschool Bloemendaal, Sterrenwacht Copernicus, Thijsses Hof, Vereniging Buurtbus, Welzijn Bloemendaal, Stichting Juttersgeluk, Vrijwillige reddingsbrigade, Winkeliersvereniging Bloemendaal-Dorp, Creatieve muggen, Kunstkring Fiore, Vrijwilligerscentrum Haarlem inclusief de projecten Bloemendaal Samen en Bloemendaal maatjes, Landgoed Dennenheuvel (Arkgemeenschap).

Het programma:

  • 19.30 uur – 20.00 uur inloop
  • 20.00 uur – 20.10 uur opening door burgemeester en voorstellen raadsleden en duocommissieleden aan de aanwezigen
  • 20.10 uur – 20.40 uur presentaties van Bibliotheek Zuid Kennemerland, Vrijwillige Reddingsbrigade en Welzijn Bloemendaal
  • 20.40 uur – 22.00 uur maatschappelijke markt
Terug naar nieuws