Overzicht van nieuwsberichten 2020

PERSBERICHT Brandweermannen ontvangen Koninklijke Onderscheiding 10 februari 2020

Op vrijdag 7 februari heeft burgemeester Roest de twee leden van de vrijwillige brandweer een Koninklijke onderscheiding uitgereikt.

Holocaustmonument Levenslicht 21 januari 2020

Afbeelding 'Holocaustmonument Levenslicht'

Holocaustmonument Levenslicht onthuld op de begraafplaats aan de Bergweg. Op maandag 27 januari 2020 is het vijfenzeventig jaar geleden dat concentratie- en vernietigingskamp Auschwitz werd bevrijd.

Er kan worden ingesproken in commissies 08 januari 2020

De gemeenteraad van Bloemendaal heeft op 12 december 2019 besloten dat iedere Bloemendaalse inwoner, ondernemer en instelling voortaan kan inspreken in een commissievergadering. Er kan worden ingesproken over onderwerpen die in de commissie geagendeerd staan. Op die manier kan er invloed worden uitgeoefend op het besluitvormingsproces.