Bloemendaalse griffier Jasmijn Witte neemt afscheid

Publicatie: 28 februari 2023

Bloemendaalse griffier Jasmijn Witte neemt afscheid

 Donderdag 23 februari 2023

Na 6 jaar als griffier in Bloemendaal te hebben gewerkt, neemt Jasmijn Witte op 1 maart afscheid. Ze gaat aan de slag als strategisch adviseur bij het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ).

In de laatste raadsvergadering op 2 februari nam Jasmijn Witte al afscheid van de gemeenteraad, waarin de burgemeester en de voorzitter van de werkgeverscommissie het woord tot haar richtten en haar bedankten. Jasmijn: “Ik heb 6 jaar als griffier gewerkt in Bloemendaal en heb dat met veel plezier gedaan. Ik neem nu op een hele positieve manier afscheid. Voor mij is Bloemendaal ook ‘karakter aan de kust’, ik heb veel bijzondere mensen leren kennen en neem veel mooie herinneringen met me mee.”

Opvolging 

De werkgeverscommissie heeft een bureau gevraagd interim-kandidaten voor te dragen om tijdelijk de taken van de griffier op zich te nemen. Daarnaast wordt nagedacht over de werving van een vaste griffier.

Terug naar nieuwsoverzicht