Proclaimer

De gemeente Bloemendaal is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Mocht u desondanks op deze site een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Externe links

Het auteursrecht van informatie op websites buiten https://gemeenteraad.bloemendaal.nl/ ligt bij de eigenaar van de betreffende pagina's of gegevens. Ook de verantwoordelijkheid voor juistheid, volledigheid en actualiteit van die informatie ligt bij de eigenaren.

Privacy

De gemeente Bloemendaal hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Informatie over uw bezoek aan https://gemeenteraad.bloemendaal.nl/ wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische en statistische doeleinden en nooit ter identificatie van individuele personen. De informatie die u ons zelf verstrekt (bijvoorbeeld ten behoeve van informatieverzoeken of aanvragen van producten en diensten) wordt uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van uw aanvraag of reactie en in het kader daarvan eventuele informatie-uitwisseling met derden.

Webrichtlijnen

De gemeente Bloemendaal toetst haar website regelmatig aan de geldende webrichtlijnen voor de toegankelijkheid van overheidswebsites.