Overzicht van nieuwsberichten juli 2015

PERSBERICHT 27 juli 2015

Zomerstorm in Bloemendaal

VVD Draagt wethouder voor 07 juli 2015

VVD Bloemendaal presenteerde op 3 juli haar nieuwe wethouderskandidaat, de heer Nico Heijink.

10 juli Extra raadsvergadering 07 juli 2015

De VVD heeft verzocht om een extra raadsvergadering op vrijdag 10 juli om 20.00 uur, met de volgende agendapunten: - Benoeming wethouder Benoeming wethouder Heijink (onder voorbehoud) - Initiatiefvoorstel Elswoutshoek

Publicatie rapport huis van de democratie 06 juli 2015

De commissaris van de Koning heeft vandaag gesproken met de fractievoorzitters van de gemeenteraad van Bloemendaal over de eerste verkenning naar de bestuurscultuur door de burgemeester van Bloemendaal, mevrouw Emmens. De burgemeester heeft bij haar aantreden op 29 januari 2015 een stevige opdracht van de commissaris van de Koning meegekregen om de oorzaken die ten grondslag liggen aan de toenmalige bestuurscultuur in de gemeente Bloemendaal te verkennen en te verbeteren. Vorige week heeft ze de resultaten van de eerste verkenning aan de commissaris van de Koning gerapporteerd.